Sweet Heart

Sunday, July 12, 2009

swimming..

Aktiviti petang hari minggu ni bawak erisya pegi swimming..biasa kalau time nak mandi kat rumah erisya slalu je nak masuk dalam baldi..sian plak mama tengok cam teringin nak mandi kat swimming pool jer..jadi petang tadi kami bawak la erisya pegi mandi swimming pool kat indah jaya....mama jadi "mak guard" erisya je..papa plak jadi jurufoto..seronok mandi sampai x nak balik..huhu.

Tengok org lain mandi dulu..

Baru nak start....

siok lah pulak...

Dah ada peningkatan...

Ajak balik x nak balik lah plak....nanti lain kali kita datang lagi yer...

3 comments:

irma said...

wah...best nyer erisya main air...swimming...swimming..

znurul said...

anok itik tok wi, mandi dalam kolam...hihiiii..

danishfamily said...

suka main air rupanya...bole geng ngan abg danish lar ni..