Sweet Heart

Sunday, June 21, 2009

Celebrate Father's Day..


Ketam Berempah

Gulai Udang

Kepah Masak Serai


Haha sesajer ari ni hangin rajin ku ada mari..sempena hari bapa buat makan2 sikit tuk kami 3beranak,dah namanya celebrate hari bapa jadi daku masakan lah makanan kegemaran dalingku..katam berempah,gulai udang..kepah masak serai ha yang ni favorite ku..dan sebiji kek..sebebarnya x plan nak beli kek pun sebenarnya,semalam pegi kelly nak beli roti erisya plak tengok kek dia yang mintak "tek"tek"nak kek..dia la yang pilih kek tu..mama ingat nak ambik yang moist tu..erisya nak yg tu gak ambik je lah..dia bekenan tengok bunga2 kat atas tu.

4 comments:

danishfamily said...

amboi makan besar nampak...siap ada kek lagi sebijik...bestnyer...(sabau2 kena jaga kesihatan ni)

julia jus said...

amboi..memang rajin la cik eryn ni.sedap nyer ketammmm...pandai anak dara ni pilih kek bunga2...

znurul said...

rajin cik eryn kita...erisya tu kalo dah girl...girl la jugak...pilih kek mesti bunga2

erynonelove said...

kak sue ~ aa..jg kesihatan tu kak sue.

kak jue & kak nurul~ tu la time mari angin rajin je,time angin mls ambe bantai je apa yg ada..budu pun jadi hehe..