Sweet Heart

Sunday, May 31, 2009

Baju Raya



Hari ni kami satu family pegi bandar sandakan shopping kain nak buat baju raya..wah semangat nak raya lah pulak..awal sikit,awal ke???..kira awal jugak la..saja nak tempah awal sikit takut last2 minit nnti xde kedai yang nak ambik..mcm yang penah terjadi 2tahun lepas..nak tmpah baju semua kedai xnak ambik dah..huhu sedih,last2 beli yang dah siap kebetulan time tu pregnant jd beli jubah je la..ermm..tahun ni kami pilih colour dark green..khusyuk mama pilih kain,erisya pun sibuk nak pilih jugak..habis satu kedai dia main..tak cukup dengan tu dia siap boleh main kejar2 pulak dengan anak orang yang nak beli kain kat situ ala..ala..kuch.kuch hota hei gitu..hehe.

4 comments:

irma said...

kami lagi awal beli kain bj raya tau..hehe padahal ambe belum tentu lagi boleh raya dok...wakaka...nanti boleh r mama&erisya kalu nk bj bermanik2 boleh ato ke cik ima...hehe

znurul said...

wahhh...ambe pun kena get ready baju raya doh ni..alisya nak pakai kebaya..hihihih...
cik irma tu...awok raya pakai kain batik jer tahun ni

erynonelove said...

hehe..oo,mentang2 dia dah habis pantang la tu ya kak nurul..merdeka..x lama lg turn cik irma pulak..

Anonymous said...

sape2 yang belum tempah bju raye.wanita.sila buat tempahan skrg 0179120051 cik mazlina.terengganu